Hämtas ut på: Hemköp, Willys, Coop, City Gross, Pressbyrån, Shell/7-eleven eller Direkten.

Kundtjänst

0 varor, totalt. 0,00 SEK Open

Till kassan

Köpvillkor

Allmänna villkor

Gottogram, org.nr: 930722-7489, är ett e-handelsföretag där man kan skicka små gåvor till sina nära och kära. Enkelt, snabbt & billigt Hos oss kan en person köpa och betala för små gåvor som skickas via SMS till vald mottagare. Personen som köper och betalar för gåvan är "Köpare" och den som mottar gåvan är "Mottagare". Köpare och Mottagare kan vara samma person.

 

Åldersgräns

Du ska ha fyllt 18 år eller ha målsmans medgivande (tex genom eget bankkort).

 

Leverans

Gåvan levereras till Mottagaren efter att Köparen har genomfört betalning. Köparen ansvarar för att rätt uppgifter till Mottagaren anges vid beställning. Eventuella felköp eller fel uppgifter till Mottagaren är Köparens ansvar.

 

Personligt meddelande

Gottogram tar inget ansvar för hur innehållet i det personliga meddelandet utformas. Köparen ansvarar för att bifogat meddelande inte strider mot lagar eller förordningar som till exempel marknadsföringslagen. Meddelandet får inte innehålla sexistiska, hetsande eller rasistiska anspelningar. Meddelandet ska heller inte väcka förargelse. Gottogram förbehåller sig rätten till att ej förmedla gåvor vars meddelande strider mot dessa villkor neka Köparen användning av tjänsten.

 

Beskrivning av gåvor

De bilder och texter som beskriver gåvan avser att återspegla det Mottagaren har att välja vid mottagande av Gottogram. Genom att på bilden se vad för typ av varor gåvan gäller och genom texten läsa exakt vilka varor Mottagaren har att välja på får Mottagaren hämta ut valfri vara i följande butiker: Hemköp, Willys, Coop, City Gross, Pressbyrån, 7-eleven/Shell och Direkten. Gottogram vill dock reservera sig för att bilderna visar den aktuella varan generellt och inte den specifika varan i butik. Gottogram kan inte heller garanterat tillgängligheten på just den vara Mottagaren vill hämta ut med sitt Gottogram finns på den specifika butik som Mottagaren väljer att gå till för att nyttja sitt Gottogram. Gottogram ansvarar inte för den specifika butikens kundpris på varorna men vet att genomsnittspriset inte är högre än maxvärdet på kupongkoden (t.ex 25kr). Gällande texter kan Gottogram ha mottagit missvisande information om varan (t.ex varor som utgått ur sortiment) men ska självklart alltid försöka hålla texter uppdaterade. Vi ska göra vårt yttersta för att all info i tjänsten ska vara korrekt men kan inte lova att det aldrig blir fel.

 

Giltighetstid på kuponger

Då Köparen skickar ett Gottogram är det viktigt att Mottagaren kontrollerar giltighetstiden för sin kupong och använder kupongen innan giltighetstiden gått ut. Giltighetstiden anges i det SMS Mottagaren får tillsammans med sin kupongkod. Gottogram tar inget ansvar och kan inte lösa in utgångna kuponger.

 

Hämta ut varan

Mottagaren ansvarar för att hämta ut sin vara i butik innan giltighetstiden gått ut och enligt den instruktioner som angivits. Mottagaren ansvarar också för att ha läst igenom vilka varor Gottogrammet gäller. Mottagaren ska visa upp erhållen kupongkod i kassan för att erhålla sin valda vara. En kod kan endast användas en (1) gång och endast för en (1) vara.

 

Ångerrätt och reklamation

Köparen har 14 dagars ångerrätt på köpt Gottogram enligt distansavtalslagen. Köparen har alltså rätt att frånträda köpet inom 14 dagar från det att man har bekräftat sitt Gottogramköp. För att frånträda köpet får inte Gottogrammet vara utnyttjat av Mottagaren, det vill säga att kupongkoden har använts i butik. Köparen måste meddela Gottogram inom 14 dagar från det att köpet genomförts för att ångra köpet. Meddelande görs via ett mail till hello@skickagottogram.se. Gottogram som är nyttjade kan ej återbetalas. Det viktigt att du anger och kontrollerar att du angivit Mottagarens mobilnummer korrekt. Då Mottagaren av ett Gottogram får det direkt, om mobilen är påslagen, innebär det att vi inte ersätter felaktigt skickade Gottogram och vi ber dig också tänka på vilken tid på dygnet du skickar Gottogram. Reklamation av uthämtade varor görs i den butik som varan hämtats ut på eller hos respektive tillverkare, visa upp kvitto.

 

Nyttjande av Gottogram

Gottogram går för tillfället enbart att hämta ut i butiker i Sverige och kan endast skickas till svenska mobilnummer. Mottagaren av Gottogram behöver en mobiltelefon som kan ta emot SMS för att visa upp sin kupongkod tillsammans med varan i kassan. Gottogram tar inget ansvar för Mottagarens tekniska utrustning.

 

Hantering av personuppgifter

Gottogram lagrar och använder personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifter kommer inte att lämnas ut till utomstående personer eller organisationer.

 

Hantering av konfidentiella uppgifter

Din onlinebetalning är säkrad genom att Gottogram använder betalningstjänster från DIBS samt banken. DIBS system är godkända av alla svenska banker samt certifierade enligt PCI DSS av VISA och MasterCard för att förmedla betaltransaktioner i högsta säkerhetsklass. All kommunikation mellan Gottogram och din bank sköts av DIBS och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Att betalningen sker på en säker sida kan du se genom att adressen på betalsidan börjar med https:// samt att DIBS certifikat visas i grönt i adressfältet.  Gottogram har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter.  Ingen utomstående kan se dina kortuppgifter.
 

Godkännande av villkor

Genom att använda tjänsten Gottogram godkänner Köparen dessa villkor.